Onze website in een nieuw jasje!

Trafiroad lanceert een gloednieuwe website 2.0

Uiteraard is het uiterlijk veranderd, maar de functionaliteit is ook de hoogte in gegaan.
We gidsen u door een paar vernieuwingen.
 
* Vormgeving
 
Het mocht mettertijd allemaal wat strakker en moderner en dat is het naar onze bescheiden mening ook wel geworden, we zijn evenwel benieuwd naar uw ervaring als bezoeker.
 
Responsive Website
 
De website is op verschillende manieren nog meer responsive geworden, gebruikers zijn nu éénmaal meer en meer actief vanop mobiele apparaten zoals smartphones en tablets.
Het is vanzelfsprekend om bijvb mobiel te kunnen inschrijven op een vacature of nieuwsbrief, dus hebben wij dat ook voorzien.
 
* Call to action
 
We hebben er voor gezorgd dat er geen doodlopende straatjes meer zijn voor u als bezoeker van onze site. Vanaf heden is het u in verbinding stellen met ons één simpele muisklik verwijderd. Of het nu gaat over het aanvragen van allerhande info, of het aanvragen van een offerte.
 
* Nieuwsbrief
 
We hebben op onze nieuwe website ook voor het eerst een nieuwsbrief geïntegreerd. We hebben wel vaker iets te melden, of een nieuw project waar we mee bezig zijn en dat we met jullie willen delen.
Je kan je ook inschrijven op onze nieuwsbrief indien gewenst.
 
* Https
 
Wij willen graag dat u doorheen onze webste surft, en wij willen ook als u dat doet dat dit op een veilige manier gebeurt. 
Eenvoudig gezegd, https protocol is een uitbreiding op de gekende http, de S staat simpleweg voor secure.
Het brengt een versleutelde verbinding tot stand tussen webserver en browser.
Het beschermt uw gegevens zoals gebruikersnamen/wachtwoorden en creditcard- of bankgegevens.
 
 
 
antislipbetonherstellingenbouwtechniekenbrugrenovatiebrugvoegencamerasystemen contact_locatiecontact_mailcontact_markercontact_teldetectie gevelrenovatiegietasfaltinformatiebordeninjecties koudplastlinkedin_blauwlinkedin_wit openbareverlichtingpdf_iconplaatsingproductiesfeerverlichtingsignalisatiespuitbetontapetekstkarthermoplasttradingtrafiroad_logo_fulltrafiroad_logo_min verfverhuurverkeerslichtenverkeerstechniekenversterkingvoegvullingvoorgevormdethermoplastwaterdichtingwaterstralenwegenonderhoudwegmarkeringenwegsignalisatie