Over ons

Trafiroad is ontstaan als een familiebedrijf dat verkeersborden produceert. Onder de leiding van Glenn Janssens werden de activiteiten uitgebreid en evolueerde het bedrijf tot de ambitieuze KMO die het op vandaag is. De groeistrategie is er op gericht om oplossingen te bieden in alle aspecten van het veiliger, slimmer en aangenamer maken van de openbare ruimte.

Missie

Trafiroad wil marktleider zijn in alle domeinen van mobiliteit.

Waarden

  • Integer
  • Menselijk
  • Performant
  • Ambitieus

Visie

Een veiliger en vlotter verkeer creƫren met zo weinig mogelijk hinder voor de weggebruiker en het milieu.

- Glenn Janssens

Heeft u een vraag?

Vindt u niet het antwoord of info op onze site waarnaar je zocht, of had je graag een bijkomende verduidelijking? Aarzel niet om ons te contacteren.

Contacteer ons
antislipbetonherstellingenbouwtechniekenbrugrenovatiebrugvoegencamerasystemen contact_locatiecontact_mailcontact_markercontact_teldetectie gevelrenovatiegietasfaltinformatiebordeninjecties koudplastlinkedin_blauwlinkedin_wit openbareverlichtingpdf_iconplaatsingproductiesfeerverlichtingsignalisatiespuitbetontapetekstkarthermoplasttradingtrafiroad_logo_fulltrafiroad_logo_min verfverhuurverkeerslichtenverkeerstechniekenversterkingvoegvullingvoorgevormdethermoplastwaterdichtingwaterstralenwegenonderhoudwegmarkeringenwegsignalisatie