Voegvulling

Voegvulling
Voegvulling
Voegvulling

Toepassing

Voegvullen bestaat uit het opvullen van uitzettingsvoegen op een nieuwe betonnen wegbedekking. Daarnaast worden herstellingen van voegen en barsten uitgevoerd in een bestaande wegbedekking van beton of asfalt. Ook voor het laten aansluiten van verschillende wegdekuitvoeringen wordt voegvulling gebruikt.

Werkwijze

Scheuren en voegen worden schoongemaakt met behulp van een superjet heteluchtlans. Deze operatie heeft als doel de voegen, barsten of scheuren te reinigen, te drogen en ze voor te verwarmen. Nadien worden ze dicht gemaakt met een voegvullingsmassa.

Voordelen

  • Verhoging van de levensduur van bestaande wegen.
  • Bescherming van de wegen tegen vorstschade.
  • De wegen worden na amper 10 minuten weer opengezet voor het verkeer

Vraag een offerte aan

Wilt u graag een offerte? Contacteer ons!

Mail ons
antislipbetonherstellingenbouwtechniekenbrugrenovatiebrugvoegencamerasystemen contact_locatiecontact_mailcontact_markercontact_teldetectie gevelrenovatiegietasfaltinformatiebordeninjecties koudplastlinkedin_blauwlinkedin_wit openbareverlichtingpdf_iconplaatsingproductiesfeerverlichtingsignalisatiespuitbetontapetekstkarthermoplasttradingtrafiroad_logo_fulltrafiroad_logo_min verfverhuurverkeerslichtenverkeerstechniekenversterkingvoegvullingvoorgevormdethermoplastwaterdichtingwaterstralenwegenonderhoudwegmarkeringenwegsignalisatie