Wegmarkeringen

Reeds decennialang maakt Trafiroad de wegen een stuk veiliger voor het dagelijks verkeer door middel van het aanbrengen van wegmarkeringen.

De opdrachtgevers bestaan uit lokale besturen , overheden, agentschap wegen en verkeer tot steden en gemeenten en aannemers van wegenbouw.

Trafiroad staat garant voor een professionele uitvoering in het aanbrengen van alle soorten en vormen markeringen en aanverwanten op eender welke ondergrond.

Onze wegmarkeerders werken op allerhande verschillende locaties gaande van autosnelwegen, gewestwegen tot bedrijfsterreinen, parkings en andere.

Gaande van verfmarkeringen, thermoplasten, koudplasten, markeringen met tape, antislip lagen met epoxy en bauxietsteentjes in verschillende kleuren tot voorgevormde thermoplasten.

Efficiƫnt, performant en betrouwbaar, daar staan we voor!

Uiteraard behoort het verwijderen van wegmarkeringen tot één van onze mogelijkheden, deze verwijdering voeren wij uit door middel van waterstralen.

Voor dit alles bij onze afdeling markering doen wij een beroep op circa 50 ervaren werknemers en een volledig up-to-date machinepark en voeren wij enkel onze werkzaamheden uit met gecertificeerde producten.

Vraag een offerte aan

Wilt u graag een offerte? Contacteer ons!

Mail ons
antislipbetonherstellingenbouwtechniekenbrugrenovatiebrugvoegencamerasystemen contact_locatiecontact_mailcontact_markercontact_teldetectie gevelrenovatiegietasfaltinformatiebordeninjecties koudplastlinkedin_blauwlinkedin_wit openbareverlichtingpdf_iconplaatsingproductiesfeerverlichtingsignalisatiespuitbetontapetekstkarthermoplasttradingtrafiroad_logo_fulltrafiroad_logo_min verfverhuurverkeerslichtenverkeerstechniekenversterkingvoegvullingvoorgevormdethermoplastwaterdichtingwaterstralenwegenonderhoudwegmarkeringenwegsignalisatie