Waterstralen

Waterstralen
Waterstralen

Toepassing

Deze vrachtwagen is ontworpen met het oog op werkzaamheden in een stedelijke omgeving. We hebben hierbij bijzondere aandacht besteed aan een grote wendbaarheid en een zo gering mogelijke geluidshinder voor de omwonenden. Bij werken met een grote omvang, bijvoorbeeld op autosnelwegen, wordt gebruikgemaakt van de bijhorende aanhangwagen om de werkautonomie te vergroten.

Werkwijze

Het waterstralen gebeurt met een regelbare werkdruk tot 2500 bar, waarbij het gebruikte water onmiddellijk wordt opgezogen, gerecycleerd en opgevangen in een tank.

Voordelen

  • Milieuvriendelijk door het gebruik van water.
  • Lage geluidshinder door de optimale isolatie.
  • Het vuil wordt onmiddellijk opgezogen.
  • Hoge rendementen.

Vraag een offerte aan

Wilt u graag een offerte? Contacteer ons!

Mail ons
antislipbetonherstellingenbouwtechniekenbrugrenovatiebrugvoegencamerasystemen contact_locatiecontact_mailcontact_markercontact_teldetectie gevelrenovatiegietasfaltinformatiebordeninjecties koudplastlinkedin_blauwlinkedin_wit openbareverlichtingpdf_iconplaatsingproductiesfeerverlichtingsignalisatiespuitbetontapetekstkarthermoplasttradingtrafiroad_logo_fulltrafiroad_logo_min verfverhuurverkeerslichtenverkeerstechniekenversterkingvoegvullingvoorgevormdethermoplastwaterdichtingwaterstralenwegenonderhoudwegmarkeringenwegsignalisatie