Verkeerstechnieken

Specialist op gebied van verkeer en mobiliteit!

Trafiroad is een toonaangevende en duurzame operationele onderneming waarin de afdeling verkeerstechnieken al vele jaren actief is op het gebied van verkeer en mobiliteit. Onze expertise ligt vooral in het onderhouden, aanpassen en aanleggen van diverse installaties op en langs de openbare wegen in Vlaanderen en Wallonië.

Onze specialisaties spitsen zich vooral toe op volgende vlakken

  • Verkeersinstallaties (verkeerslichten) 
  • Openbare verlichting. 
  • Borden met veranderlijke informatie zoals zone 30
  • ANPR en CCTV installaties 
  • METEO installaties
  • Detectietoepassingen allerhande

Dat goede doorstroming van het verkeer op gewest- en lokale wegen belangrijk is, lijdt geen twijfel. Een belangrijke rol daarbij is een goede infrastructuur met goed functionerende installaties.

Efficiënt, performant en betrouwbaar, daar staan we voor!

Het moderne verkeer vraagt om maatregelen om ongevallen zoveel mogelijk te voorkomen. Naast de weggebruiker kan natuurlijk ook de wegbeheerder veel doen om de veiligheid op de wegen aanzienlijk te vergroten. Verkeerstechnieken biedt daarom een diversiteit aan oplossingen aan om weggebruikers attent te maken op onveilige situaties en hun waar nodig veiliger om- of doorheen te leiden.

Wij opereren in een markt die vernieuwend en volop in beweging is. Duurzaamheid, kwaliteit, hoogstaande kennis en vakmanschap staan daarom bij Verkeerstechnieken centraal. Voor elke situatie bedenken wij een totaaloplossing op maat: van ontwerp, installatie en oplevering tot en met beheer en onderhoud.

Samen met onze technisch onderlegde gemotiveerde mensen dragen wij graag een steentje bij om het verkeer in België dynamischer en veiliger te maken. Dankzij onze jarenlange ervaring en professionele kennis van de laatste technieken op het gebied van verkeer en mobiliteit zijn uw projecten bij Verkeerstechnieken in goede handen: van ontwerp en installatie tot beheer en onderhoud. 

Vraag een offerte aan

Wilt u graag een offerte? Contacteer ons!

Mail ons
antislipbetonherstellingenbouwtechniekenbrugrenovatiebrugvoegencamerasystemen contact_locatiecontact_mailcontact_markercontact_teldetectie gevelrenovatiegietasfaltinformatiebordeninjecties koudplastlinkedin_blauwlinkedin_wit openbareverlichtingpdf_iconplaatsingproductiesfeerverlichtingsignalisatiespuitbetontapetekstkarthermoplasttradingtrafiroad_logo_fulltrafiroad_logo_min verfverhuurverkeerslichtenverkeerstechniekenversterkingvoegvullingvoorgevormdethermoplastwaterdichtingwaterstralenwegenonderhoudwegmarkeringenwegsignalisatie