Bouwtechnieken

Meer en meer en door het alsmaar drukker worden van het verkeer, met de daar bijhorende slijtage verschijnselen eigen aan het gebruik van wegen en autosnelwegen, ontstaat er een enorme vraag aan wegenonderhoud.

Trafiroad wil daar aan tegemoet komen en een zo ruim mogelijk aanbod aan diensten aanbieden zodat de klant zorgeloos zijn project kan uitbesteden.

Dit kan gaan van bepaalde facetten van wegenonderhoud tot het aanpakken en beheren van het totaalproject.

Efficiƫnt, performant en betrouwbaar, daar staan we voor!

Van betonherstelling tot waterdichting, van brugvoegen tot voegvullingen, alles wordt door het in eigen huis opgeleid en gekwalificeerd personeel vakkundig uitgevoerd.

Uiteraard als marktleider in signalisatie zorgen wij er niet alleen voor dat de nodige verkeersborden en eventuele tekstkarren volgens de regels van de kunst zijn opgesteld, maar zorgen we er ook voor dat het verkeer zo vlot en zeker zo veilig mogelijk zijn doorgang vind tijdens de uitvoering van de werken.

Vraag een offerte aan

Wilt u graag een offerte? Contacteer ons!

Mail ons
antislipbetonherstellingenbouwtechniekenbrugrenovatiebrugvoegencamerasystemen contact_locatiecontact_mailcontact_markercontact_teldetectie gevelrenovatiegietasfaltinformatiebordeninjecties koudplastlinkedin_blauwlinkedin_wit openbareverlichtingpdf_iconplaatsingproductiesfeerverlichtingsignalisatiespuitbetontapetekstkarthermoplasttradingtrafiroad_logo_fulltrafiroad_logo_min verfverhuurverkeerslichtenverkeerstechniekenversterkingvoegvullingvoorgevormdethermoplastwaterdichtingwaterstralenwegenonderhoudwegmarkeringenwegsignalisatie