Trafigrip

Trafigrip
Trafigrip
Trafigrip
Trafigrip

Toepassing

Het aanbrengen van een tweecomponenten epoxylijm, die wordt bestrooid met gecalcineerde bauxietsteentjes op een bestaande asfaltlaag. Het bauxiet biedt tevens weerstand aan zuren zoals zwavelzuur, bijtende soda en zoutzuur.
Antislip wordt gebruikt voor bochten, gevaarlijke kruispunten, brugdekken, op- en afritten op autosnelwegen, fietssuggestiestroken, verkeerswisselaars, ...

Werkwijze

Het wegdek moet volkomen zuiver zijn. Daarom wordt het wegdek grondig gereinigd door krachtig te borstelen. De epoxylijm wordt op het wegdek aangebracht met behulp van een speciaal ontworpen sproeiwagen met een sproeiromp, die een constante en gelijkmatige verdeling van het bindmiddel waarborgt. De sproeiwagen bevat de twee vloeibare componenten, die afzonderlijk worden verwarmd en gemeten en daarna gemengd.

Onmiddellijk na het aanbrengen van de epoxylijm worden de bauxietsteentjes overvloedig (naar rato van 12 kg/m²) met een gritter verstrooid. Na de uitharding van de lijm wordt de overmaat aan granulaten met een daarvoor ontworpen veegmachine opgeborsteld en gereinigd voor later hergebruik.

Voordelen

  • Lange levensduur.
  • Opmerkelijke antislipkwaliteit (vermindering van 65% van de ongevallen die te wijten zijn aan slippen), SRT >= 75.
  • Snelle uitvoering.
  • Vermindering van het verkeerslawaai.
  • Vertraging van ijzelvorming (werkt isolerend). 

Vraag een offerte aan

Wilt u graag een offerte? Contacteer ons!

Mail ons
antislipbetonherstellingenbouwtechniekenbrugrenovatiebrugvoegencamerasystemen contact_locatiecontact_mailcontact_markercontact_teldetectie gevelrenovatiegietasfaltinformatiebordeninjecties koudplastlinkedin_blauwlinkedin_wit openbareverlichtingpdf_iconplaatsingproductiesfeerverlichtingsignalisatiespuitbetontapetekstkarthermoplasttradingtrafiroad_logo_fulltrafiroad_logo_min verfverhuurverkeerslichtenverkeerstechniekenversterkingvoegvullingvoorgevormdethermoplastwaterdichtingwaterstralenwegenonderhoudwegmarkeringenwegsignalisatie