Tape
Tape
Tape
Tape

Toepassing

We onderscheiden twee soorten tape:

  • de tijdelijke tape voor het geleiden van het verkeer (bijvoorbeeld tijdens wegwerkzaamheden of voor de opstelling van een testzone)
  • de tape die als permanente wegmarkering wordt gebruikt.

Werkwijze

Om het product te kunnen aanbrengen moet de ondergrond droog en stof- en vetvrij zijn. De minimum aanbrengtemperatuur (voor het wegdek en de omgeving) is 2° Celsius of hoger.

Bij sommige wegdeksoorten kan het aangeraden zijn om dit eerst te behandelen met een speciale primer. Voor het aanbrengen van de tape beschikken wij over speciaal ontworpen materieel.

Voordelen

  • Tijdelijke tape is eenvoudig aan te brengen en te verwijderen.
  • Permanente tape heeft een hoge slijtvastheid, hechting en reflectiewaarden.
  • Door het wafelvormige patroon en de zeer hoge reflectiewaarde wordt een optimale zichtbaarheid onder alle omstandigheden – dus ook bij regen – gewaarborgd.

Vraag een offerte aan

Wilt u graag een offerte? Contacteer ons!

Mail ons
antislipbetonherstellingenbouwtechniekenbrugrenovatiebrugvoegencamerasystemen contact_locatiecontact_mailcontact_markercontact_teldetectie gevelrenovatiegietasfaltinformatiebordeninjecties koudplastlinkedin_blauwlinkedin_wit openbareverlichtingpdf_iconplaatsingproductiesfeerverlichtingsignalisatiespuitbetontapetekstkarthermoplasttradingtrafiroad_logo_fulltrafiroad_logo_min verfverhuurverkeerslichtenverkeerstechniekenversterkingvoegvullingvoorgevormdethermoplastwaterdichtingwaterstralenwegenonderhoudwegmarkeringenwegsignalisatie