Thermoplast

Thermoplast
Thermoplast
Thermoplast
Thermoplast

Toepassing

Thermoplast is een wegmarkering die bestaat uit kunststof op basis van synthetische harsen.
Dit product wordt gebruikt voor kleine en grote oppervlakten met reflecterende markeringen voor autosnelwegen, fietspaden, privéparkings, … Deze markering kan ook aangeven dat de weggebruiker een gevarenzone nadert.

Werkwijze

Nadat de oppervlakte is gereinigd met aangepaste apparatuur wordt het thermoplastische markeringsproduct aangebracht door het warm te gieten, te spuiten of te extruderen.

Voor het aanbrengen van een vibrerende en geluidsopwekkende reliëfmarkering beschikken wij over speciaal daarvoor ontworpen machines. De reliëfmarkering wordt aangebracht met een dikte van minimum 5 mm boven op de bestaande markering en met dezelfde breedte als de onderliggende markering. Een andere optie is eerst de reliëfmarkering aanbrengen en daarna overschilderen.

Voordelen

  • Zeer duurzaam.
  • Goede slipweerstand.
  • Goede verwerkbaarheid.
  • Milieuvriendelijk.

Vraag een offerte aan

Wilt u graag een offerte? Contacteer ons!

Mail ons
antislipbetonherstellingenbouwtechniekenbrugrenovatiebrugvoegencamerasystemen contact_locatiecontact_mailcontact_markercontact_teldetectie gevelrenovatiegietasfaltinformatiebordeninjecties koudplastlinkedin_blauwlinkedin_wit openbareverlichtingpdf_iconplaatsingproductiesfeerverlichtingsignalisatiespuitbetontapetekstkarthermoplasttradingtrafiroad_logo_fulltrafiroad_logo_min verfverhuurverkeerslichtenverkeerstechniekenversterkingvoegvullingvoorgevormdethermoplastwaterdichtingwaterstralenwegenonderhoudwegmarkeringenwegsignalisatie