Voorgevormde thermoplast

Voorgevormde thermoplast
Voorgevormde thermoplast
Voorgevormde thermoplast
Voorgevormde thermoplast

Toepassing

Voorgevormd thermoplastisch materiaal voor horizontale wegmarkeringen dat klaar is voor gebruik.

Deze markeringen worden toegepast als duurzame markering op wegen, kruispunten, parkeer-, opslag- en speelplaatsen, vliegvelden, in havengebieden en overal waar een duidelijke markering is gewenst of vereist . Alle streepbreedten, driehoeken, pijlen, letters en symbolen volgens de geldende voorschriften zijn leverbaar.

Werkwijze

Deze markering kan gemakkelijk en snel worden aangebracht. Slechts een goede bezem en een gasbrander met een gasfles zijn hiervoor benodigd. Na de reiniging en eventueel het drogen van de ondergrond wordt de afdekfolie verwijderd en worden de verschillende delen op de juiste plaats gelegd. Daarna worden de delen met de gasbrander verwarmd door regelmatig heen en weer te bewegen over de markering.

Voordelen

  • Alle kleuren en vormen zijn mogelijk.
  • Aanbrengen gebeurt moeiteloos dankzij de grote flexibiliteit van het materiaal.
  • Lange levensduur.
  • Bestand tegen motorbrandstoffen, oliën, strooizout en water die op het wegdek voorkomen.

Vraag een offerte aan

Wilt u graag een offerte? Contacteer ons!

Mail ons
antislipbetonherstellingenbouwtechniekenbrugrenovatiebrugvoegencamerasystemen contact_locatiecontact_mailcontact_markercontact_teldetectie gevelrenovatiegietasfaltinformatiebordeninjecties koudplastlinkedin_blauwlinkedin_wit openbareverlichtingpdf_iconplaatsingproductiesfeerverlichtingsignalisatiespuitbetontapetekstkarthermoplasttradingtrafiroad_logo_fulltrafiroad_logo_min verfverhuurverkeerslichtenverkeerstechniekenversterkingvoegvullingvoorgevormdethermoplastwaterdichtingwaterstralenwegenonderhoudwegmarkeringenwegsignalisatie