Tekstkar

Tekstkar
Tekstkar
Tekstkar
Tekstkar

Diensten

Een tekstkar wordt gevraagd voor calamiteitenbestrijding en bij evenementen

Door de diversiteit van de producten die wij beschikbaar hebben, worden we steeds vaker ingeschakeld om ondersteunende diensten aan te bieden. Wij leveren niet alleen onze producten, maar zorgen ook voor de planning, de aansturing op afstand en de uitvoering van de werkzaamheden.

Producten 

Wij bieden diverse producten aan voor het beveiligen en het geleiden van verkeersstromen, het informeren van weggebruikers en bezoekers van evenementen. Voor alle producten geldt dat ze snel geleverd en gebruiksklaar geïnstalleerd kunnen worden en eventueel op afstand vanuit onze verkeerscentrale kunnen worden bestuurd. Het merendeel van onze producten is voorzien van zonnecellen en een windmolen. Zo maken wij optimaal gebruik van alternatieve energiebronnen en houden wij rekening met het milieu.

Vraag een offerte aan

Wilt u graag een offerte? Contacteer ons!

Mail ons
antislipbetonherstellingenbouwtechniekenbrugrenovatiebrugvoegencamerasystemen contact_locatiecontact_mailcontact_markercontact_teldetectie gevelrenovatiegietasfaltinformatiebordeninjecties koudplastlinkedin_blauwlinkedin_wit openbareverlichtingpdf_iconplaatsingproductiesfeerverlichtingsignalisatiespuitbetontapetekstkarthermoplasttradingtrafiroad_logo_fulltrafiroad_logo_min verfverhuurverkeerslichtenverkeerstechniekenversterkingvoegvullingvoorgevormdethermoplastwaterdichtingwaterstralenwegenonderhoudwegmarkeringenwegsignalisatie